Kontaktiraj me

Politika zasebnosti

»Tanja praline« osebne podatke skrbno varuje in je sprejelo ustrezne ukrepe za preprečevanje njihove zlorabe. Dostop do vaših podatkov imajo samo pooblaščene osebe, ki so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki, in izključno z uporabo uporabniškega imena in gesla. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namene, o katerih smo vas obvestili. 

Vrsta in namen osebnih podatkov katere zbiramo

NA SPLETNI STRANI

Ko vstopite na www.praline.si, naši strežniki ne zabeležijo vaš IP naslov. Beležimo pa podatke, ki nam jih posredujete direktno na naš e-naslov.

Če ste ob brskanju po naših spletni strani prijavljeni v uporabniški račun drugega ponudnika (npr. Google račun, Facebook račun, Instagram račun, ipd.), lahko ti ponudniki sledijo vašemu obnašanju na naših spletnih straneh v skladu s svojimi pogoji in izbranimi nastavitvami v vašem računu pri tem ponudniku. Več informacij v zvezi s tem vam mora priskrbeti posamezen ponudnik.

POVEZAVA PREKO DRUŽBENIH OMREŽIJ (FACEBOOK, INSTAGRAM, ipd.)

Na družbenih omrežjih ste lahko oddali povpraševanje in tam označili, da želite prejemati informacije o ponudbi »Tanja praline«, za katere predvidevamo, da vas zanimajo. 

Odjava od prejemanja sporočil je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetem e-sporočilu od tanja@praline.si.

Upravljavec osebnih podatkov: Poslovno svetovanje Tanja Pirc, s.p., Godič 54b, 1242 Stahovica.

Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: osebna privolitev, ki se lahko kadarkoli prekliče (6(1)a) člen Splošne uredbe). Na podlagi lastnega zakonitega interesa (6(1)f člen Splošne uredbe) upravljavec osebne podatke obdeluje tudi za namen načrtovanja delovnega procesa, zalog in kapacitet, ter izboljševanje ponudbe in optimiziranje storitev.

Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Rok hrambe: do preklica privolitve.

Pravice posameznikov: preklic privolitve oz. ugovor, dostop do podatkov, popravek, izbris, omejitev obdelave, prenosljivost. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov tanja@praline.si

Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS (več informacij na: www.ip-rs.si ).

VAROVANJE PODATKOV

»Tanja praline« se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov vseh uporabnikov vseh storitev, ki jih zagotavlja, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov, ki veljajo v Republiki Sloveniji.